Din nya KApellmakare

All sömnad till båten

 

Vi säger bara ja till det bästa - så att du också kan det!

Sedan mer än 85 år har Asperö Handels AB varit agent, distributör samt grossist för välkända internationella produkter och varumärken. Egen tillverkning har hela tiden skett under varumärket Rivö. Sveriges mest populära källa till tekniska textilier såsom t.ex. båtkapellväv och segelduk, tillbehör för fritidsbåtar och fartyg, fiskeredskap.

 


Båtkapellväv

Hård miljö som hav och sjö ställer höga krav på kapellväven. Den ska tåla rejäla påfrestningar från vind, sol, salt och väta. Alla Sandatex kapellvävar är kvalitetssäkrade genom externa tester. Den höga kvaliteten och vår mångåriga erfarenhet av marina vävar gör Sandatex kapellväv till en trygg investering. Välj bland 21 unika färger för ett snyggare och hållbarare liv på sjön!

 


Sunbrella fibern

Sunbrellatygerna är mycket varaktiga. Detta beror främst på att Sunbrella består av spinnfärgad akryl. Sunbrellatygerna färgas medan den blekningsresistenta Sunbrellafibern tillverkas vilket ger överlägset beständiga färger. Slutresultatet är ett Sunbrella-garn och tyg med färg rakt igenom hela fibern som varken bleknar eller försvinner i tvätten. Jämför med en morot. Vanliga tyger färgas på garnets eller tygets yta. Färgen tränger bara in i det yttersta lagret och tvättas ur eller bleks med tiden. Jämför med en rädisa. Sunbrellas färger behåller sin styrka och lyster även efter intensivt solljus och rengöring med blekmedel. 

Sunbrellatygerna är lika mjuka och inbjudande som de är hållbara. Sunbrellatygerna finns i hundratals färger och texturer, enfärgade och randiga men även utsökt dekorativa jacquardmönster.Vi har tillverkat textilier i 127 år

Med en livslång passion för textil, bygger Svensson sitt varumärke på ett arv från 1887. Vi är ett familjeägt företag som i fyra generationer fortsätter att utveckla och tillverka textilier med enastående design och funktion. Idag används vår unika erfarenhet och kunskap för att förbättra miljön för både människor och växter. Detta gör oss unika och oerhört stolta. Välkommen till Svensson. Väveriet är en del av oss sedan 2011.
Lite mindre. Lite vassare

Vi är den mindre, kvalitetsmedvetna textilgrossisten mitt i Småland. Ett genuint familjeföretag med tradition, kunnande och passion för tyger.

Vår äldsta produkt har vi haft i 120 år -den senaste har vi inte fått hem ännu!


O.C.Oscarson bildades år 1891  i Göteborg

Säljer material och tillbehör till möbelindustrin och textila inredningar för alla typer av miljöer. Här handlar du textilier, tillbehör och verktyg. Våra kunder är företag som främst arbetar med textilrelaterade uppdrag.